måndag 26 februari 2018

Surfvåg


Känns som jag är mitt inne i ett flow just nu och jag glider tacksamt med. 


  • Ett mess från chefen där hon hoppas att jag haft givande utbildningsdagar och önskar mig välkommen tillbaka till jobbet.
  • Härliga människor som hör av sig och erbjuder sig att bli mina testpiloter (inför lektioner och sekvenser som ska betas av innan jag är klar med yogalärarutbildningen)
  • Okey att observera annans klass (detta är tydligen inte alls så lätt enligt flera av mina kursare som fått nej tidigare?!)
  • En grym måndagsmorgon med en oerhört lekfull och dansande buisness booster på Hera Hub. Genomsvettig efteråt MEN lycklig, innebar en nödvändig dusch innan ordinarie arbete.
  • Underbart att få en lugn start på veckan, sovmorgon och frukost hemma (inte på ett tåg) med mannen och Tiger. Att få chilla i sängvärmen och bara vara.


Jag känner mig laddad och redo för denna nya vecka. Ute är det ordentligt kallt, det snöar lapphandskar och blåser men vad gör väl det?! Jag är norrlänning i själ och hjärta och just nu hälsar vintern på, det är bara att klä på sig.

Så jag fortsätter att glida på min surfvågor så länge det går, tids nog planas den ut och det gör heller ingenting. Livet är upp och nedförsbackar. 


Önskar dig en grym dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar