torsdag 22 februari 2018

Yogautbildningsdag 1


Summering av gårdagen:
Upptäckte på tåget att min termosmugg läckt ... Simon Krohns bok "Närmare något" (vilken vi haft som hemläxa, att läsa innan kursstart) var lattefärgad av te. Jag hade glömt att försluta muggen ordentligt. Shit happens. Tänker att de missfärgade sidorna får vara ett minne av den första dagen på min yogalärarutbildning.

Tåget kom in till Centralen innan beräknad ankomsttid! Trodde knappt det var möjligt med tanke på de ständiga förseningar som alla pendlare vittnar om.
Byte till tunnelbana till Vasastan och studion, allt flöt enkelt och smidigt.

Nya bekantskaper och ny lärare. Under den 90 minuter långa yogaklassen var det fler än jag som kände sig lite vilsna. Annorlunda flöden som skulle memoreras och utövas utan instruktion (de hade gåtts igenom gemensamt). Utmanande och lite svårt men minuterna rann iväg. Svetten lackade och kroppen blev varm.


Tror att vi behöver lära känna och förstå vår lärares sätt att undervisa så kommer allt att flyta, det var ju faktiskt första dagen igår.

Fullmatade med teori, spännande diskussioner och kritiskt granskande avslutade vi för att få
reflektera hemma/på hotell.

Jag tog mig till Centralen, messade mannen vilket tåg jag borde hinna med ... blev inte så, det tåg jag köpt biljett till fick signalfel. Ny avgångstid. Nytt meddelande. Telefonsamtal. Kallt. Rörelse.

Ytterligare ny avgångstid, anledning tekniskt fel. Nästa tåg hem avgick men det hade jag inte biljett till. Nedkyld ... ytterligare väntan. Förseningen som inte drabbade mig på morgonen inträffade med råge på vägen hem.

Så äntligen! Tåget rullade ut och en stund senare kunde jag promenera hem till värmen och pussa på min älskling. Äta, vila och sova.

Idag är en ny dag, nämligen nummer 2. Spännande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar