fredag 10 januari 2020

Mod


Idag flyger Lejonkungen tillbaka till London, till sina studier i psykologi och till den ovisshet som Brexit för med sig. Antagligen så kommer förändringarna att vara små detta år (det är i alla fall vad som beskrivs och sägs när sonen kontaktat universitetet). Men sen då?

Det gäller att ligga steget före, att försöka kolla upp eventuella stipendier och andra städer inom EU som har samma inriktning. En snårig djungel att ta sig in i.


Vi åker tillsammans till Arlanda. Mannen har beslutat att utmana den flygrädsla som drabbat honom efter utmattningen, detta betyder att vi får se hur han mår efteråt ... (Detta är vår plan i skrivande stund)

Det är MODIGT att våga. Att försöka fast du vet att konsekvensen kan bli en panikångestattack. Jag beundrar alla som försöker, som beslutar sig för att möta sina demoner, för jag tror att det är i dessa situationer vi växer.

Visserligen är jag medveten om att just detta försök kan förvärra mannens rädsla men jag hoppas på det bästa, att det kan vara första steget till återhämtning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar