torsdag 30 januari 2020

Ofrivilligt detektivarbete


Lite trött blir jag ... när stor del av arbetsveckan handlat om att leka detektiv och ta reda på varför jag inte fått betalt (?) för diverse arbeten jag utfört?

När saker blir fel så är min första tanke att det är jag som missat en detalj och att jag är det felande länken, den mänskliga faktorn.

Denna vecka har typ all min lön strulat och endast i ett fall så var det delvis mitt "fel". Känslan blir nästan att det inte varit meningen att jag skulle få någon inkomst över huvudtaget ... årets fattigaste månad.


Nu har allt ordnat sig, vilket är skönt men det har tagit alldeles för mycket av min energi samt gett mig "magont". Löner och fakturor som studsar i cyberspace, som "kommer bort"??? Det ska inte få inträffa.

Jag vill att teknik ska fungera, vad ska den annars vara bra för?

Helt ärligt så blir situationen nästan svårare och värre när just teknik strular. Livet vänds uppochner och spårandet snårigare och knöligare än det borde vara. Suck.

Nåja, efter att ha skickat om fakturor och timrapport, pratat med banken samt alla inblandade (som varit både lätta och tillmötesgående) så hoppas jag att alla pusselbitar är på rätt plats. Vore skönt att få vända blad och lämna kaoset bakom mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar