fredag 27 oktober 2023

Ett ögonblick ... en timme eller två ...Lejonkungen är "hemma" om än enbart för en helg (och knappt det) men varje sekund är värdefull när de egna barnen är i närheten.

Jag fick hämta och ha egentid i bilen från flygplatsen och när vi kom hem hade mannen beställt pizza. Familjemiddag med vår yngste, det var länge sen men allt kändes som igår - inte som flera månader sedan.  Prat, skratt och retfulla kommentarer (mellan far och son) vilket ger den där harmoniskt kärleksfulla känslan av välbefinnande som undertecknad älskar.

Senare på kvällen blev det mer son - mamma tid. Vi tände ljus och kollade film. Lejonkungen undrade om jag skulle somna halvvägs in (inte en helt orimlig fundering) men kvällen till ära blundade jag enbart ett ögonblick eller möjligtvis två. HahaIgår (fredag samt idag) kommer vi inte att se honom, det är kompisar som gäller. Överraskningsfester och kvalitetstid med bästa vänner (vilka han har många av). Få vet att han är i Sverige vilket gav mig förbud att posta eventuella bilder på sociala medier. 

I morgon får vi dock njuta ytterligare ett dygn med sonen, en skön söndag och en halv måndag innan flyget tar honom tillbaka till sitt hem, i London. Love it!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar