torsdag 22 juni 2017

Midsommar


Så var årets första löparrunda avklarad! Gick ungefär som förväntat. Kände av fötterna inledningsvis och fokuserade därför på fotisättningen, rullade från tå till häl, över hela foten. Brukar tänka "Kalle Anka fötter" och sprida ut tårna inuti skorna men trots det förflyttade sig obehag uppåt mot knä och senare höft.


Jag är ovan ... det är alltid så här på min premiärtur. Kroppen måste vänja sig vid det nya rörelseschemat. Jag kan få ont i ett knä eller höftböjaren men det går snabbt över och nästa gång jag springer brukar allt gå bra.

Jag har faktiskt stretchat (efter konstens alla regler) och dessutom kört ett yinyoga pass för löpare. Är det någon gång jag inte fuskar så är det efter att ha sprungit.  Räknar dock med träningsvärk lagom till Midsommarfirandet ute på landet men det hör till, that´s life.


Nu väntar de traditionella och svenska sysslorna: binda och klä årets midsommarstång, äta sillunch, delta i fem-kamp, umgås och grilla. Vi hoppas solen stannar hos oss och motar bort det hotande regnet, det SMHI lovat ska anlända lite senare ...


Trevilg Midsommar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar