lördag 24 juni 2017

Ryggradstvätt och potatisskal


Vad gör man när det är grått och regnigt? Man chillar och softar ... i allafall jag. Ligger på rygg på golvet och kliar Tiger på magen. Vi ligger ungefär i samma ställning en bit ifrån varandra. Jag smeker den mjuka magen och han spinner, högt. Väldigt rofylld för oss båda.


Men så kan jag inte ligga hela dagen! Organiserar om alla hattar och fixar lektyr till den stundande semesterresan. Funderade en sekund på att sy nya kuddfodral men la ned iden innan den hunnit gro ordentligt. Mindes att dagen idag var/är en vilodag.

Testade en ny yoga klass på nätet: ryggradstvätt. Underbart namn! Själva passet handlade om att twista och stretcha ryggrad, nacke och höfter. Otroligt skönt att göra en helgdag som denna.

En upptäckt har gjorts idag, vår honkatt äter potatisskal!


När vi avslutat vår måltid brukar vi sätta ned en eller flera tallrikar på golvet. Katterna är nyfikna på vår mat och vill veta om de missar något gott. Just idag när vi ätit sill och potatis så antog vi att de ointresserat skulle nosa och sen lämna köket.

Icke sa Nicke. Ravelli sniffade länge och väl innan hon gav sig i kast med skalet från färskpotatisen?! Vi tittade frågande på varandra. Katten mumsade på. Ja ja i brist på annat så verkar potatis vara helt okey, i alla fall just idag. Är det Midsommarhelg så är det.Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar