onsdag 28 juni 2017

Slutspurt


Mannen och astronauten drar helt oplanerat på roadtrip under dagen. Styr bilen mot nordligaste Sverige för att packa sonens grejer i den studentlägenhet han bott i med kursare. En akututryckning då vi plötsligt fått veta att allt ska vara borta före den första juli??!

Bara för dem att ta ledigt från jobb och bege sig ut på vägarna. En nätt liten sträcka på cirka 120 mil för att nå destination. Packa grejerna, transportera lådorna till någon variant av lagerförvaring (ej klart i skrivande stund) och sen bränna samma antal mil innan de är hemma igen. Två övernattningar är inbokade men största delen av de kommande tre dagarna kommer de att sitta i bil. Sträckköra. Faktiskt ganska nöjd att jag slipper denna road trip.


Själv ska jag hålla ställningarna på hemmaplan. Har två arbetspass kvar innan semestern börjar. Inte vilka arbetsdagar som helst, avslutar med inventering. En fredagskväll efter jobbet!? Hur tänkte de som styr? Ja säg det? Roligare aktiviteter är enkelt att komma på. Hur länge vi håller på vet ingen. Allt ska räknas för hand, vilket mycket väl kan innebära nattjobb.

Men fredag är fredag och idag är det torsdag. Varför gå händelserna i förväg? Imorgon är en annan dag, den tar vi när den kommer.


Hej svejs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar