söndag 4 november 2018

Tålamod ... är emellanåt en av mina bristvaror


En riktigt shitty söndag ...

Egentligen var det massor som var bra men mannen hade en tyngre dag och det rörde om i hela mitt inre. Jag var till att börja med inte den stöttande och kärleksfulla hustru som jag borde varit, den han mår bra av att ha hemma.

Igår bet jag inte ihop, snarare exploderade för att senare bryta ihop. Grät för att jag behövde.

Usch vad energi som går till spillo ...  Borde haft större tålamod men jag är enbart en människa, på gott och ont. Om jag kunde så skulle jag göra om och försöka göra mer rätt men det är omöjligt.


Kanske finns det tillfällen när ett vulkanutbrott gör nytta? Hur som helst fick jag ett mess av en vän. Orden i meddelandet handlade om tålamod och kärlek, vilket var precis vad jag behövde! Reflektera över mina egna reaktioner, mannens situation, min situation, vårt liv just nu.

Jag kan inte begära att någon ska förstå, däremot vill jag tacka er som visar att ni bryr er. Ni som på olika sätt undrar hur allt är, hur vi mår?

DU som gör detta underlättar för mig så att jag orkar vara stark och till vardags ha den där extra portionen av tålamod som inte fanns igår. Tack för att DU finns!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar