måndag 18 mars 2019

Ett vitaminpiller som gör mig lycklig


Jag kör mindre bil än jag gjorde för några månader sedan, vilket är bra miljömässigt, så heja mig! Har efter bussträning 😜😂 lärt mig att tycka att bussen är helt okey.

Men det finns fortfarande tillfällen då jag väljer bilen, detta för att det är betydligt smidigare och går mycket fortare. Jag tänker på alla de gånger jag ska in till någon studio och undervisa/leda en yogaklass. Bussen fungerar mindre bra på grund av att jag behöver byta, vänta och promenera långa sträckor.

Dessa tillfällen njuter jag. Jag sjunger högt, högt och skrattar från magen. Har upptäckt att köra bil är bästa vitaminpillret för mig.


Det har varit så många år (då vi bott mitt inne i stan) som jag knappt kört, har inte behövt, bilen har mest varit ett parkeringsproblem. Innan dess när vi bodde på landet var vi tvungna att ha var sin bil (jag och mannen) då var bussen inget alternativ eftersom den i stort sätt aldrig gick. Minns att jag gillade att köra redan då, för det finns en stark frihetskänsla kopplad.

Att (än så länge) behöva använda bilen för att ta mig till yogaklasserna är dyrt (parkering) men fram till att jag dammat av min cykel och så länge vädret pendlar mellan regn och snö så fortsätter jag skriksjunga mig lycklig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar