söndag 10 januari 2021

En arbetade sig svettig medan vi andra ...

Hur underbart är det inte att få ännu en familjedag, trots att vi fysiskt är på olika håll!

Igår fyllde Astronauten år, ett (eller om vi ska vara petnoga vad gäller kalenderår = två) ifrån att vara lika gammal som jag var när han föddes. "Känn ingen press ...", svarade han på den kommentaren ;)

Vi startade förmiddagen med att onlinehänga med födelsedagsbarnet. Sjunga, gratta och prata. Alltså magiskt vad en skärm kan skapa närvaro!

Ute snöade det och vintern bredde ut sig ordentligt. Efter lunch dök en av Lejonkungens bästa kompisar upp och då blev det sällskapsspel och skratt. Så kom mannen på att han behövde sopa bro, bil samt skotta snö. 

"Snöänglar, vem vill göra snöänglar!?", undrade jag men fick inga "kompisar", däremot erbjudande om att filma när jag väl föll baklänges. Så alla ytterkläder på och ut i snön vilken förvandlats till en mjuk kramig variant. Det byggdes snögubbe, snölykta och kastades prick. Med handen på hjärtat kan jag erkänna att en arbetade sig svettig medan vi andra lekte ...

Söndagen avslutades med mysig familjemiddag. Idag väntar nya tider eller om du så vill, den vardag vi vant oss vid, Lejonkungen åker han tillbaka till flickvän samt studier och katterna får det lugn de längtat efter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar