tisdag 9 mars 2021

Hur kunde det bli så?


Igår hände det där som inte får ske, det som är baksidan av all vår tekniska utveckling, att lita på att  apparater alltid ska fungera och leverera det vi önskar.

Egentligen förstår jag inte hur det kom sig att det blev som det blev? Under gårdagskvällen sattes samtliga tekniska hjälpmedel på laddning (efter min kvällsklass) och jag lämnade studion med ett leende på läpparna. Den egna telefonen fick samma kärleksfulla behandling hemma.

Upp i ottan och iväg. Förberedde inför morgonklassen. Hämtade mikrofon och mottagare, monterade dessa på toppen samt i min iPhone. Klickade igång LIVEsändningen och klassen. Allt flöt på, sekvenseringen, yogisarnas närvaro och min guidning. Tidsmässigt låg vi helt i fas med min planering och jag kände mig nöjd.


Men ... under den avslutande vilan så upptäcker jag att min mick är avstängd? Har jag lyckats trycka av inspelningen? Förstår i så fall inte hur? Sätter igång micken igen och undrar hur länge den varit tyst?

Efter klassen när jag avslutar inspelningen så ser jag mängder av meddelande i chatten. Scrollar igenom och förstår att alla de som varit med på sina mattor hemifrån inte kunnat höra mig?

Åh, nej! Det får inte ske!!! Hur kunde det bli så?


Visade sig att mottagaren var helt tömd, den som sattes på laddning över natten. När den dog så slocknade micken vilket innebar att ingen kunde höra mig. En helt tyst klass minus de inledande minuterna i början.

Svarade alla som drabbats och lovade att köra samma klass på torsdag. Ingen ny utan samma så att de får chansen att yoga till muntlig guidning. (Visst är det skönt att slippa planera ännu en ny vinyasa men att inte få dela det jag önskade och trodde känns sämre.)

Så på torsdag gör jag om - och förhoppningsvis blir det också rätt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar