lördag 6 mars 2021

Mänskligt bollplank


Med Lejonkungen hemma så kom oväntad skrivarhjälp. Att ha en son som pluggar psykologi och är specialintresserad av hjärnan, mänskligt beteende samt profilering så har jag någon att bolla idéer med. En massa frågor av hur, var, när och varför är väldigt nyttigt och får den personbeskrivning jag bygger upp att bli än mer trovärdig.

Annars har över en vecka gått sedan sönerna sågs och den karantän Lejonkungen satt sig i upphör från och med idag. Han tar ansiktsmasken på och bokar träff med kompisar.


Jag är grymt imponerad över generationen efter min/vår. De tar ansvar vad gäller pandemin och är betydligt bättre på att använda exempelvis mask när de är utanför hemmet. Ser unga människor överallt som i betydligt större grad skyddar sig än de som är jämnåriga med mig. 

Blev igår tillsagd av sonen då "min ansiktsmask" inte var med (låg i annan jackficka) ...

Kanske är Lejonkungen mer noga därför att han bor inne i en storstad och måste åka kollektivt för att ta sig fram? Kanske är han det för att hans flickvän är noga med rekommendationer och regler? Eller kanske är han helt enkelt klokare än sin mamma? 

Kanske?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar