söndag 27 februari 2022

Ett steg närmare mål

Uppdrag tygvägg/draperi utfört! Orkade inte fundera mer på det blekgula tyget (låt det vila i frid). Åkte istället till IKEA och hittade gardinlängder som fungerar. Så sugen att köpa senapsgult (skulle bli riktigt snyggt) men valde en dämpad grå färg (för mannens skull).

Vårt bibliotek är nästan färdigt att inviga. Fåtöljerna bor just nu i Lejonkungens rum, till dess att den vita soffan fått nytt boende. När den är borta kan vi bära mer fotpallar och fåtöljer samt hämta in ett litet sidebord från poolhuset.

Ett problem återstår att lösa, Audrey har fått för sig att det är nice att klösa på de nya möblerna, suck. Mannen markerar och för att skona fåtöljerna och slippa ha koll så är dörren till Lejonkungens rum stängd. Varför Audrey klöser vet vi inte? Kanske luktar det nya "fel"?

För att eventuellt hitta rätt så har mannen satt en doftspridare (för katter) i ett av "bibliotekets" vägguttag. Kanske blir katterna stressade av förändring? Vi hoppas därför att detta är svaret på eventuellt klovässande och klös. Håll tummarna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar