lördag 19 februari 2022

... lite trixigt men smart

Det är trångt nere i vår källare just nu. Mannen monterar bokhyllor samtidigt som soffan står kvar (den som ska bort) det finns med andra ord ingen plats för mig. Befinner mig på övervåningen med katterna, de undersöker kartongerna till bokhyllorna, försöker hitta in men beslutar sig istället för att kliva upp på vilket innebär att locket trycks in. Stanley ligger i nedförsbacke då halva sidan lutar 45°. Ser inte bekvämt ut ...

Fåtöljer är inköpta! Under vår research så fann vi de exemplar som motsvarade våra behov. De är nätta med hög rygg och sköna att sitta i, ett stort plus är den fotpall som ingår. När vi åkte till butiken så trodde vi inte att några fåtöljer skulle hänga med hem, på nätet stod det att leveranstiden är 6-7 veckor men om det var meningen och turen var med oss så kanske butiken hade två att sälja?

Svar nej, enbart visningsfåtöljer ...

"Men ...", sa säljaren, "om ni går längst in i butiken så står det några som tidigare varit demo exemplar och de är nedsatta"

Jag och mannen hittade fåtöljerna, vilka hade olika färg, två var dock gråaktiga och snarlika vilket passade oss. Inte mycket att fundera på. Däremot fanns en undran hur många rundor vi skulle behöva köra för att få hem alla delar? Tydligen erbjuds inte hemkörning mot betalning när du handlar billigare, det är först till kvarn som gäller.

På varuutlämningen arbetade en trevlig man, han visade hur vi kunde packa så att allt kom med, lite trixigt men smart. Nu står fåtöljer och fotpallar i Lejonkungens gamla rum och väntar på att få flytta ner men som jag skrev tidigare, hemma hos oss är det just nu "en ut - en in", för var sak har sin tid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar