söndag 13 februari 2022

Smygstart

I lördags smygstartade jag och mannen vårt 30årsfirande. Längre än så har vi känt varandra men för ungefär tre decennium så förlovade vi oss. Champagne och jordgubbar till frukost i sängen innan vi flög till Paris för att hänga med några av våra bästa vänner vilka just då pluggade där.

Den kvällen som avrundades på en bar, där vi hamnade med våra händer under bordet (inte planerat). Tanken var att överraska men av någon anledning så fegade vi ur? Kanske visste vi inte hur vi skulle presentera vår nya status? Någon form av hjärnsläpp och själva fattade vi aldrig varför våra händer hamnade under bordet? Till slut kom uppmaningen: "händer på bordet!" från våra observanta kompisar och nyheten kunde delas.

Det var då, i år stannar vi hemma och gör ingen större grej av det hela. Egentligen är datumet den 15e februari vilket under alla år fått oss att fundera över ifall vi ska fira alla hjärtans dag eller vänta till dagen efter? I år smygstartade vi, kändes enklare att använda helgen då vi båda varit helt lediga.

För oss räcker det med extra god mat och bubblande dryck. Vi köpte hem vår favoritsushi från Saluhallen och sprättade en prosecco samt byggde pussel. En lugn och mysig lördagkväll. Så igår körde vi nästa goda hemlagade middag. Nu är det tid för njutning!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar