söndag 21 januari 2024

Mysteg i riktning mot målgångSamma dag som jag bakade de sista pepparkakorna (hade en hemmagjord deg som behövde tas om hand innan den helt glöms bort) så plockades utegirlanger och ljusslingor ner, kontraster ja visst men så kan livet vara när ett nytt år startats upp.

Struntade i pepparkaksformar och rullade istället degen för att därefter skära tunna skivor innan gräddningen, påminner mer om småkakor (vilka jag aldrig bakar) och det känns mer som januari. Vi är i fas med det nya året.I julklapp fick mannen ett pussel av Astronauten, det är skapat utifrån ett förstorat foto av sonen och Is katt som ligger på ett överkast och har sin leksaksfisk bredvid sig. En fin bild men det absolut svåraste pussel vi startat upp, bitarna är främst gula och gröna i olika nyanser och det mesta ser likadant ut, finns inga skarpa linjer.

Emellanåt undrar vi hur lång tid detta kommer att ta? Är vi färdiga till sommaren??? Om vi får ihop tre eller fyra bitar under en sittning så är vi nöjda då det ofta handlar om att hitta rätt bit genom att prova sig fram ...

Gäller att inte ge upp och intala oss själva att fortsätta ta dessa myssteg i riktning mot målgång och det färdiga pusslet.Wish us luck!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar