fredag 3 juni 2016

Bordsbeställning med flextid


Den sommartid nu kommer ... den är här nu! Jag har inte riktigt hängt med i temperaturskiftningarna och årstidssvängningarna som varit under april och maj månad. En vecka sommar, sedan höstrusk och så vårkänsla.

Enligt kalendern och gamla bonde praktikan så är det sommar, de sista dagarna har verkligen levererat, dessutom sprang alla studenter ut igår och vår balkong är pimpad. Kanske kan jag förstå?


Igår kväll efter lång dags arbete hamnade vi inte i TV-soffan. Vi åt inte heller de stora räkmackor och drack rosé som morgonens middagssnack utmynnade i.

Istället hamnade vi med goda vänner på nyöppnad uteservering (tillhörande erkänt bra restaurang). När jag och mannen dök upp så var maten beställd och klar! Allt går att fixa med IPhones och teknik. En fotad meny, önskade måltidsval messade tillbaka och tid vunnen!


Men varför? Enkelt, vår närvaro vid det bokade bordet fick hålla en öppen flextid. Jag slutade nämligen först en halvtimme senare. Inga problem när "gamla" vänner finns! Allt går att lösa och vår promenad dit var kort och gick snabbt.

Så god mat i glada vänners lag gjorde min (och mannens) kväll. En bra start på denna sommar!


Ha en härlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar