måndag 13 juni 2016

Yes, precis vad jag längtar efter!


Nu är det dags igen och jag är på tårna och ropar hurra. En ny utmaning!

Jag har känt att jag önskar gå vidare med min meditation, har funderat på om jag borde gå kursen ytterligare en gång? Nu blir det inte så, annan möjlighet dök upp och jag väljer att nappa. Det handlar om att vika en kvart om dagen och prova på många olika varianter, passar mig utmärkt so why not?!

I tre veckor kommer jag att berätta om hur det går för mig, länka sidor och sprida inspiration. Kanske kommer jag även att skriva om annat? Troligtvis men tonvikten kommer att vara min egen mentala och fysiska resa.


Om du som läser detta blir sugen att haka på så gör det!  En kvart om dagen går att vika för att se vad som händer. Här finns information om meditationsinstruktören:  https://yogobe.com/se/team/josefine-bengtsson

Vill du läsa om utmaningen! Vara med och få chansen att vinna resa? Oavsett motivation så är det närvaro som hamnar i fokus, du har ingenting att förlora.
http://josefinesyoga.metromode.se/2016/06/08/meditationsutmaningen-vinn-en-resa-med-yogiakademin/

Förslag på sittställningar:  http://josefinesyoga.metromode.se/2016/06/page/2/


Så hur gick det för mig idag? Över förväntan. Jag som har svårt att sitta i halv lotus i 18 minuter utan att benen domnar klarade morgonens meditation med bravur. På en solig balkong rullade jag ut mattan och ställde klockan på femton minuter. Fågelkvitter och bakgrundsljud från människor, bilar och tåg störde inte. Jag blundade och andades, lyckades mota tankar och slapp domningskänsla i benen. En lagom lång sekvens som gav en massa ny energi. Dag 1s meditationsteknik hette Anapana.


Må gott i den svenska sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar