lördag 25 juni 2016

Sen morgon


Vi åkte hemåt i Midsommarnatten och hela världen låg stilla, denna natt upplevdes precis så magisk och mytomspunnen som vår svenska sommarhögtid kan presenteras. Över åkrar och ängar låg dimslöjor som om älvor dansade. Oerhört vackert!


Att vara med familj och släkt, klä den traditionsenliga stången, äta gott, leka och köra 5-kamp är för mig riktig fest. Alla känslor representerades. Vi skrattade, tårar fälldes, någon skrek till i ilska men mest av allt så njöt vi av att få "bara vara".

Det badades, klättrades i träd, spelades badminton och pratades, pratades och pratades. En Midsommar att minnas! Inget regn och med en temperatur som var helt okey strax under 20 graders strecken (typ lika varmt i vattnet).


Meditationsutmaning dag 13
Den dök aldrig upp på skärmen? Jag provade flera gånger att öppna fliken men gav till slut upp och körde en helt egen variant. Satt tyst och stilla på mattan i femton minuter och praktiserade den mentala AUM (vilken genomfördes tidigare i veckan). Antar att jag kommer att ha två utmaningar i morgon?!


Ha en härligt skön Midsommardag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar