fredag 10 juni 2016

Låt festen börja!


Familjetipset sitter på kylskåpet och nu börjar fotbolls EM. Vilken lycka för mannen, sönerna och alla andra som älskar fotboll. Grattis till TV festen!

Ja, ja ... jag ska också titta. Inte alla matcher och inte med samma entusiasm (förutom Sveriges matcher) men jag kommer att hänga med.


Plötsligt minns jag 1974 då jag såg fotboll med pappa, VM i Västtyskland, på vår teve ute på landet. Långt senare när våra grabbar var fyra och sex år ritade de egna landslagsuppställningar (för första gången). Jag samlade ihop och gjorde EM böcker, deras personliga med tecknade idolporträtt. I någon låda finns "böckerna" kvar. Henke Larsson, Olof Mellberg och Fredrik Ljungberg var några av de svenska spelarna.

Kanske skulle leta reda på nostalgialbumen!?

I år lär inga landslagsbilder ritas, inga idoler porträtteras i alla fall inte hemma hos oss. Det kommer att fokuseras mer på siffror, slutresultat och tabellutseende.

I soffan kommer det att sitta fler experter än i TV studion men just på den punkten kommer inte vår familj att skilja sig så mycket från andra.


Så låt festen börja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar