torsdag 16 november 2017

Lukt av amoniak i varuhissen ...


Ledig dag!!! Vila? Nej, jag är fullbokad.

Skulle kanske må bra av att ha en blank kalender och bara vara. Min vecka har varit rolig men hektisk med massor att göra. Nu kan jag pusta ut. Butiken är omhängd och stora skyltfönstret är färdigt för advent.

Att gå ned i vårt gamla källarförråd, det som svämmade över och stod under vatten tidigare i höst, var en mindre trevlig upplevelse. Trots sanering syntes spår av svartmögel och lukten antydde antiseptiskt medel. Vi behövde plocka fram julgranar, kulor och belysning. Det mesta hade flyttats till ett nytt förråd nära det gamla men en del prylar låg kvar på vägghyllorna någon meter över marken.

Dammigt! Ofräscht.


När vi fyllt våra vagnar med rekvisita så kändes det som en befrielse att få tvätta händerna (när vi väl var tillbaka) i butiken igen. Gårdagen ägnades därefter åt att skylta och pynta stora fönstret. Så roligt!!! Love it.

Visst, för tidigt enligt mig, skulle gärna vänta till advent eller åtminstone sista veckan i november men handeln har egna önskemål. Så nu är det jul i butiken, i alla fall i fönstret.


Ha en skön fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar