onsdag 22 november 2017

Twist it baby under writers lounge


Hur gör du när du arbetar, när dina hjärnceller behöver stretcha och tänja sig för att tänka vitt och brett, gärna utanför boxen?

Härom dagen skulle jag formulera mål, fundera över kanaler och eventuellt hitta ett namn för min framtida yogaverksamhet. Vill jag arbeta som yogalärare (vid sidan av mitt nuvarande jobb) så behöver jag presentera mig utåt, antagligen sälja in mig och bli egenföretagare, både spännande och lite läskigt.

Hur som helst så var vi ett par som satt på writers lounge och skulle arbeta med de uppgifter vi själva önskade. Jag valde detta stora och svåra. Har typ ett halvår på mig (vilket känns bra) så tid finns att fundera, ta beslut, riva upp och tänka om.


Denna förmiddag ömmade hela min högra sida, från höften upp till skulderbladet. Vem vet vad jag gjort? Inte jag ... Svårast var att sitta stilla (i rörelse fungerade kroppen som vanligt). Började vid mötesbordet och gjorde brainstorming skisser. Ritade, drog streck och skrev punkter. När halva tiden gått skrek kroppen efter rörelse. Jag kollade med "läraren" om det var okey ifall jag använde golvet?

Under ett antal minuter twistade jag ut ryggen och andades djupt, som tack levererade hjärnan tankar och ideér, med andra ord ett bra samarbete. Kroppen boostades och jag kunde lyssna när de andra i rummet samtalade runt vår uppgift. Mycket matnyttigt registrerades och när jag senare återvände till min plats vid bordet fick pennan både anteckna och sammanfatta.

En plan, ett första steg togs och jag klappar mig själv på axeln. Bra jobbat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar