fredag 19 april 2019

Tuppen Tyre lekte kurragömma mitt i påskfixet


Fyra dagar ledigt! Att bara vara, arbeta i trädgården, äta god mat och umgås. Att påsken dessutom bjuder på sommartemperaturer är bästa presenten.

Vad sägs om att bli bjuden på middag i sitt eget hem? Att ha en vän som packar väskan full och kommer hem till oss och kockar, som lagar mat till mig och mannen bara för att hon har ett hjärta av guld!


Dock lite solk i bägaren då jag inte kunde hitta Tuppen Ture, han som tidigare haft sin speciella plats (året om) men som när vi flyttade till huset fick bo i vår dalakista i väntan på rätt placering. Vår traditionsbärare och en av mina bästa vänners designade tupp. Totalt borta!? Jag letade, mannen letade, vi letade ... på möjliga och omöjliga ställen. Ingen Ture. Hade han rymt hemifrån?

Mitt i middagsstöket så HÖR min vän hur mannen hittat honom (på ett ställe som jag letat på, i kistan, kollade dock inte i botten). Ordningen återställd.

Kan livet bli bättre? Knappast. En bra dag avslutades ännu bättre, i glada vänners sällskap. Tid för uppdatering och skratt.

Idag är en ny dag, Påskafton ... dags att fortsätta njuta av livet. Bara vara. Yoga på altanen. Arbeta i trädgården. Äta mer god mat och kanske lite godis.

Önskar dig en ljuvlig lördag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar