torsdag 15 augusti 2019

Akrobatisk tableau


Igår hade jag och mannen bröllopsdag, vår 27e??? Hur kan det vara möjligt? Vi är ju fortfarande unga. Fattar ingenting?

Firade? Nä ... vi åt omelett till lunch och sen fick mannen och Lejonkungen fixa egen middag, jag hade kick off med en av de studios som jag arbetar för. Fira, det planerar vi att göra ikväll. En god middag, det räcker långt för oss.


Gårdagskvällens kick off var trevlig, rolig, utmanande, informativ, tankeväckande och god. Oömma kläder stod på inbjudan men vad vi skulle göra visste ingen. Träningskläder sattes därför på. En timme in i programmet presenterades vår hemlige gäst. Akrobatisk tableau.

Vad är det?

Tänk att du bygger pyramider eller andra former av mänskliga kroppar. Med andra ord precis sånt som öppnar alla dörrar in till den stora lekparken för mig. I love it!!! Sååå roligt. Få känna sig både stark och smidig i samma stund. Lyssna in, vara fullkomligt närvarande och våga lita på att din partner orkar bära dig eller att du orkar bära din partner.

Vi arbetade i par, i grupp om tre och fyra, för att senare involvera alla tio i samma tableau. Allt är möjligt! Med tekniktips kommer du långt men med tillit och närvaro ännu längre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar