onsdag 7 augusti 2019

När tekniken drar i handbromsen


Vissa dagar arbetar jag mer än andra. Vissa dagar stöter jag på fler hinder. Vissa dagar är både ljuvliga och tålamodsprövande på samma gång ... som igår.

Upp tidigt för att undervisa en morgonklass i yin. En mysig timme och skön start på dagen. Hem, hann med en kopp te innan det var dags att skjutsa kidsen till tåget (Way out West i Göteborg) samt åka tillbaka till samma studio för att yoga tillsammans med seniordamer. Ytterligare en härlig klass! Min energinivå höjdes (än mer) och det var en hungrig men sjungandes Mia som körde hem.

Lunch.


Sen tid att spela in veckans Youtube video. Check. Visade sig dock bli längre än jag tänkt, vilket knölade till "skickandet" via Air drop. All teknik drog i handbromsen. Telefonen behövde laddas och sen laptopen. Omstart på samtliga apparater löste inga problem, Air drop fortsatte vägra.

Provade att länka, gick inte. Men mejldrop (som jag knappt vågade testa) lät den stora videofilen skickas iväg. Jippi!!! Äntligen kunde redigeringsarbetet påbörjas på riktigt ... bara det att nu var JAG tvungen att pausa, för att få njuta av ett par efterlängtade timmars Yogamassage.

När jag landat hemma och fått i mig lite sen middag så låg redigeringsarbetet och väntade på mig. En lång arbetsdag med lite bergochdalbanekänsla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar