torsdag 1 augusti 2019

Laptop som spelar död


Teknik kan innebära möjligheter, den kan öppna nya dörrar och göra ditt liv enklare MEN när den sen strular då kanske du inser att du är mer beroende av den än du skulle vilja vara!?

Igår steg jag upp tidigt för att hinna ladda upp en lång video till min Youtube kanal, detta för att förra gången jag försökte göra det på hubben så strulade nätverket. Den gången hände knappt någonting på 90 minuter och det var först när jag kom hem som tekniken fungerade. Hur som så "dog" min laptop mitt i uppladdningen och vägrade svara trots att jag kopplade in laddningssladden.

Varför?


Precis när jag beslutat mig för att stoppa all teknik i väskan och ta med mig "problemet" så blinkade  laptopen till och vaknade. Då fanns ingen tid att fortsätta hemma så jag följde min plan och bar med mig allt till hubben. Där laddade laptopen sig samtidigt som Youtubevideon långsamt hämtades, procenten segade sig (i slowmotion) upp mot 100. Det var just detta jag velat undvika ... suck
Landade strax över 50% före lunch och samlade åter ihop all teknik för att åka hem.

Alltså, hemma är bäst! Procenten tickade snabbt uppåt och äntligen kunde jag dela yogaklassen!

Teknikstrul är ingenting jag gillar, för mig blir det oönskad paus. Mina styrkor sitter inte i den här typen av problemlösning, jag är bra på annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar