måndag 26 augusti 2019

Något känns fel ... men vad???


Känner du igen känslan när det inte riktigt vill sig? När du funderar, studerar, tänker i alla möjliga riktningar och tror att du har rätt ingredienser/material  att göra en bra planering.

Pusselbitarna är välgjorda men vill ändå inte riktigt passa ihop, inte så där som när de glider samman och allt stämmer.

Min senaste vinyasa klass handlar detta om. Intentionen finns, flödena/koreografin och sekvenseringen men inte den rätta magkänslan. Det är som om jag irrar runt utan kompass, något är fel?


I två dagar har jag testat, tänkt att helheten kommer att bli bra, bara för att i sista stund lägga all planering på hyllan (vill inte bjuda på något halvdant) och plocka fram en sommarklass som ytterst få yogat till. Intuitionen gav tummen upp direkt och jag pustade ut.

Nöden har ingen lag.

Det är bara att inse att den "bordlagda" behöver mer tid för finjustering. Antingen är det den eller jag som inte håller hela vägen in i mål?

Vissa dagar går det snabbt och smidigt att planera och andra gånger (som denna) så känns det mesta  fel, det bara är så ... klassen blev inte ett med mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar