onsdag 10 november 2021

... men så upptäckte jag något ...

I skrivande stund har jag fem arbetspass i butiken kvar innan min chef kommer tillbaka från sin mycket välförtjänta semester. Det är roligt att jobba och jag trivs

Vad som däremot är utmanande är att köra multitasking. Att stiga upp tidigt, undervisa yoga och sen ta mig vidare till butiken för att senare när passet är slut åka till nästa studio och erbjuda en eller två öppna klasser.

Har jag tur hinner jag hem emellan för att äta ...

Mannen stöttar på de sätt han kan och hämtar mig vid de tillfällen då tiden är knapp. Vi vet båda att detta är övergående och att våra rutiner snart är vad de brukar så jag klagar inte.

Däremot utsätts kroppen för ordentliga utmaningar på grund av att jag går och rör mig konstant. Fötter, höfter och ländrygg blir trötta av det hårda betonggolv som butikens parkett vilar på. 

I början av veckan kändes det tungt att åka iväg för att undervisa när kroppen bönade om att få vila i soffan och vara ledig men så upptäckta jag något. Min kropp helar sig själv när jag yogar!!! 

Att få sträcka ut, rotera och landa i kroppen innan vila mjukar upp alla mina trötta kroppsdelar och jag blir som ny. På det en god natts sömn och jag orkar hela vägen in i mål.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar