torsdag 30 juni 2022

Wish me luck!

Igår hände det som ibland händer när allt skiter sig och jag vet att ingen annan än jag är ansvarig för att skapa ordning i mitt eget kaos, samtidigt som jag önskar att någon typ mannen kunde steppa in och ta över rodret och navigera ut ur ovädret. Jag längtar då efter att få vara liten och kunna förlita mig på att pappa eller mamma fixar, använder det där magiska trollspöt jag skrivit om tidigare.

Men ... jag är vuxen och mina "problem" är mina ingen annans.

Mannen har bett mig kolla de flygbiljetter jag betalat för, om turerna verkligen kommer att gå eller om undertecknad behöver en reservplan? Igår, under en paus i designandet, loggade jag in på SAS. Min sökning på bokningar gav inget resultat???

What? 

Enligt banken så drogs pengarna i slutet av april och jag har inte fått något mejl eller liknande om inställd resa. Fortsatte att söka och hittade till sist bokningen men blev inte klokare utan mer förvirrad, kunde läsa att hemresan bokats om. Ditresan stod som ej ombokningsbar och var låst. Fattade ingenting. Beslöt att ringa supporten, efter 40 minuter kom jag fram. Det visade sig att min biljett finns men att hemresan är just senarelagd. Ville jag boka om uppresan på grund av strejkhot? Flyga idag? Kunde inte tänka klart. Valde att avvakta och tackade för hjälpen.

Just nu har jag alltså biljetter men vem vet hur det ser ut på lördag, då kan det vara strejk? Huvudvärken checkade in direkt och all kreativitet slank ut genom dörren.

NU/ idag: väljer att ha is i magen och hoppas att allt går bra samtidigt som jag tar en dag i sänder och kollar över alternativa sätt att ta mig norrut.


Wish me luck!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar