fredag 29 juli 2022

"Om trettio år får vi svårt med dessa trappor ..."


Hemma igen efter ett mysigt, uppfriskande och härligt dygn med mannen i mitt liv. Han som planerat allt och som aldrig upphör att förvåna samt överraska mig, det ena trumfkortet efter det andra halade han fram ur sin rockärm och jag hade enbart en uppgift, vara närvarande samt njuta.

Hade en känsla i magen att det kanske skulle bli ett kärt återseende och det blev det. Min älskling knöt ihop säcken och bokade in oss på "samma" hotell som vi tillbringade bröllopsnatten för 30 år sedan. Eller samma och samma (???) det kan diskuteras, då var Hotell Havsbaden i Grisslehamn exklusivt, nyöppnat och fräscht idag är det en välbesökt spa-anläggning med hotelldel.

Vi bodde i en svit i ett av tornen, enskilt men ändå helt nära både restaurang samt reception. Trerättersmiddagen var utsökt precis som hotellests inredningsdetaljer, rummets interiör och design. Utsikten över havet från sängen gav wow-känsla och frukostbuffé morgonen efter fick smaklökarna att jubla.  


Det som dock drog ner betyget var spindelnät i en död vinkel samt lager av damm på både orkidé samt kristallkrona, vi brydde oss dock inte om att bråka om detta, istället informerades receptionspersonal vid utcheckning så att gästerna efter oss skulle få ett bättre städat rum. 

När vi packat våra väskor och gick nerför den branta trappan som hörde till vår svit så sa mannen: "Vi får tacka för denna gång ... blir kanske svårt för oss att bo i samma rum om 30 år, de här trapporna kan vara svåra för oss att gå i då"


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar