söndag 31 juli 2022

Än är det inte över ...


Spännande semester ... eller inte? Knappt har alla 10 000-tals orienterare packat ihop och åkt hem förrän nya skyltar kommit upp, det ska bli cykeltävlingar i en vecka. Igen? SM och alla linjelopp passerade förbi vårt hus under försommaren men nu ska det alltså bli nya tävlingar?

Helt ärligt så hade vi sett fram emot att kunna använda de vanliga vägarna och att kunna röra oss friare men helt tydligt får vi vänta ytterligare 7-8 dagar. Ja, ja så kan det bli ...

Vi har arbete på tomten samt en pool att bada i så varför klaga?

Uteförrådet har inte börjat byggas ännu. Mannen fokuserar på marken och underarbetet. Det mäts och funderas, plattorna som vi tänker använda som grund ligger inte plant, de kanske gjorde det en gång? Vem vet? Marken lutar (inte mycket men tillräckligt), först åt ena hållet och sen åt andra vilket gör att vi på något sätt måste se till att jämna ut/till för att underlätta inför själva byggandet. Jag är inte involverad i detta, det sköter mannen själv, vilket känns skönt.

Min uppgift just nu är att ta hand om trädgården där en syssla är bärplockning. Snabbt gjort om du som jag plockar in för att äta upp, resten av jobbet utomhus handlar mycket om att rensa, klippa rent/bort och se till så att vår tomt ser mysig samt inbjudande ut. Ett ställe du gärna skulle vilja "hänga i"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar