fredag 22 juli 2022

På gott och ont

För en månad sedan gick SM i cykel i vår stad, närmare bestämt genom vårt bostadsområde, nu alldeles strax, på söndag startar Oringen (orientering) och vi är inbäddade i ett hav av camping- och tältplatser. I händelsernas centrum skulle vi kunna säga, på gott och ont. Grannarna har hyrt ut sitt hus till en familj från Lund och dragit medan vi väljer att stanna hemma.

De "problem" som kan uppstå är när vi ska åka iväg alternativt ta oss hem, bussarna har ställts in och vägarna är delvis avstängda. Jag och mannen klarar oss hyggligt men det är värre för Lejonkungen som pendlar och ger sig iväg tidigt, planering blir ett "måste"(vilket inte hans starkaste sida ...).

Frågan är vilka möjligheter jag har att löpa och/eller promenera? Stigar samt cykel- och gångvägar kan hamna i zoner där jag inte tillåts vara, hur gör undertecknad då?

Tja, bäst att ta en dag i sänder. De orienterare jag hittills mött (i skogen) har alla varit väldigt trevliga, litar därför på att vi nog kan samsas i den natur som omsluter oss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar