torsdag 26 november 2015

Ljushuvud, jag? NOT!

Har börjat pyssla och förbereda advent men det går sådär ...

Städade balkongen från alla våta lindlöv och fyllde en hel plastkasse. Ut i förrådet och hämtade stor grangirlang och så en ljusslinga för utebruk. Fäste och fluffade girlangen samt snurrade elslingan runt härligheten. Snyggt! Våta kalla fingrar och småfrusen lämnade jag balkongen och satte kontakten i eluttaget inne, inget hände. Va?


Jag glömde kolla slingan innan jag fäste upp girlangen. Men om jag packat ned ljusslingan i kartongen efter förra julen så borde den vara okey. Kan inte skylla på mannen, det är alltid jag som fixar och städar bort julen.

Visserligen skruvade jag bort själva kontakten när jag arbetade för att slippa den stora klumpen. Kan det vara glapp? Jag provar igen, samma tråkiga resultat: mörker.

Jag tappar lusten att fortsätta med adventstöket, har flera dagar på mig att hinna så det är ingen kris. Troligtvis får jag köpa ny elslinga men i så fall snurrar jag den runt den som redan håller girlangen på plats, det kommer ändå inte att synas. Jag orkar inte börja om.


Alla adventsstjärnor dubbelkollar jag efter det och de lyser så vackert. Tack, men pyssel- och fixarlusten försvann med balkongfiaskot så jag pausar advent för dagen.

Tack och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar