onsdag 30 december 2020

Dags för nyårsklockor


Igår skulle min/vår mamma fyllt 87 år, om hon fortfarande hade funnits här hos oss. Mamma, den traditionsälskande, hon som hade förmågan och viljan att förvandla den gråaste vardag till fest, alltid!

Hon saknas ...

Den godhjärtade, den snälla och den som alltid ställde sig på den "svagastes" sida, den person vilken jag och mina systrar haft som kvinnlig förebild.

Idag och alla andra dagar blickar hon och pappa ned på oss från sin himmel. De finns ständigt med oss, i hjärtat.


Årets sista dag, en dag att reflektera och begrunda. Bakom mig ligger ett händelserikt men samtidigt händelselöst år. En omtumlande bergochdalbana av upplevelser och känslor när det gäller pandemi, arbete, vänner och familj. Frånvaron av de som står mig nära, att inte kunna träffas eller kramas. Att vara tvungen att sätta allt på "vänt" för att det är det enda rätta och riktiga. Att känna tacksamhet över det lilla livet och det vi har samtidigt som hoppet lever, att allt kommer att ordna upp sig, som det ofta gör,  på något sätt. Och att vi lärt oss samt fått med oss viktiga pusselbitar framåt.

Ikväll när vi skålar in 2021 så kommer jag att göra det med tillförsikt, förhoppningsvis lite klokare. Ett annorlunda år går mot sitt slut och ett nytt tar snart vid. Omstart. 

Så ring ut det gamla året och ring in det nya! Gott Nytt År!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar