lördag 5 mars 2022

Det förlorade gömstället ...

Våra katter är inte riktigt nöjda med oss. Den vita soffa som vi haft i källaren är dammsugad, rengjord och utburen till poolhuset för att under dagen bli hämtad och levererad till sitt nya hem. 

Stanley har förlorat sitt trygga gömställe ...                                                                                            Audrey en av sina sovplatser ... 

Läsfåtöljerna som placerats i det nya biblioteket erbjuder inga dolda krypin och hur sitt- eller liggvänliga de än är så går det inte att gömma sig i alternativt under. Stanley måste tänka om, tänka nytt vilket innebar att han återgick till vår vita skinnsoffa på övervåningen där det går att gömma sig bakom.

Åh andra sidan så finns det möjlighet att krypa in bakom draperiet, det nya grå (i källaren) och bli osynlig, om Mr S tycker att det är ett alternativ? Lilla A bryr sig mindre, hon kommer att göra som sin vapendragare eftersom tryggheten förknippas med honom, inte möblerna.

Vårt bibliotek är i det närmaste klart, det saknas ett litet och lämpligt soffbord samt läslampor, dessutom inser jag att en vit matta (dumt färgval men skulle passa bäst) vore snygg att ha under fåtöljerna. Mannen nickar. Vi får väl se om vi kommer så långt.

Biblioteket är trots det invigt, igår både fikade vi och läste i vårt nya rum. Det här blir bra!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar