torsdag 31 mars 2022

I got mail

Igår fick jag ett stort brev! Nu för tiden är detta ovanligt då i stort sätt all kommunikation sker digitalt eller via telefon. Ett brev är ett brev och det förgyller vardagen, i alla fall för mig som skrev massor av sådana under min uppväxt och fram till dess att vår digitala teknik tog över. 

Det stora kuvertet var i från min ena syster som kanske älskar personligt skrivna brev ännu mer än jag. Innehållet denna gång var inte tätskrivna blad utan ett kort och ett platt paket. En oväntad födelsedagspresent. Vad kunde det vara?

På kortet stod det att jag kanske skulle bli nostalgisk och minnas min uppväxt? Spännande och ännu mer intressant att öppna för att se innehållet. Sagt och gjort, slet upp papperet och hittade en pop art designad framsida. 


Mina främsta minnen av Starlet är ute på ön om somrarna. En kusin hade fått (ärva?) en hel bunt tidningar och vi läste alla från pärm till pärm, några flera gånger. Annars var det inget jag köpte själv (var mer en Agent X och Acke typ) men så klart har undertecknat bläddrat hemma hos kompisar, framför allt under mellanstadietiden.

Den oväntade presenten blev ännu mer intressant när jag läste bokens baksidetext:


Fanns enbart en sak att göra, sätta mig i läsfåtöljen och plöja boken. Tack syrran för den roliga gåvan! Nu får den stå på högkant, frontad så att den syns.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar