fredag 4 mars 2022

Det tog ... tre år!?

För ett par år sedan när arbetet som yogalärare påbörjats och insikten att ett extra arbete var något som både vore praktiskt och faktiskt nödvändigt så sökte jag bland annat jobb som tentamensvakt. Då inget svar annat än "tack för ansökan".  Sökte igen när samma tjänst kom ut ett år senare och denna gång fick jag en fråga om de fick behålla mina uppgifter inför framtiden. Svar ja.

För ett par veckor sedan öppnade jag ett mejl där avsändaren undrade om undertecknad fortfarande är intresserad av jobbet. Svarade ja och fick en kallelse till digital intervju, vilken gick alldeles lysande. Sammanfattningsvis så tog det cirka tre år att få denna extratjänst som tentamensvakt. Nästa vecka är det introduktion och utbildning. Kul!

Att jag sökte just detta arbete beror bland annat på närheten till campus, vi bor mer eller mindre mitt i eller åtminstone granne. Dessutom tror jag mig passa perfekt för rollen, min ålder är inget hinder snarare tvärtom, att hålla tider, prata inför andra, hantera besvärliga situationer/studenter samt klara av tristess är sådant som jag tränat under både mina år som pedagog, i butik och på yogamattan.

Ett fungerande extraarbete är något jag längtat efter och NU har undertecknad kanske funnit det rätta!?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar