lördag 26 november 2022

Allt ska undersökas, ju förr desto bättreJag och katterna har olika åsikter om VAR mossan ska ligga, den jag plockat med mig från skogen och placerat i vår adventsljusstake.  De drar upp och plockar ner på golvet, jag städar och lägger tillbaka ... om och om igen.


I fredags när lådan med girlanger lyftes upp från källarförrådet så lät vi locket vara öppet, vinklade till och med kartongen så att både Stanley och Audrey kunde få nosa. De var inte svårbjudna. Efter att A kollat färdigt drog S girlangen som han önskade och klev därefter ner, la sig till rätta och boade in sig.Innan Stanley tog sin eftermiddagslur i lådan så hade Audrey bitit av en bit grön plastgirlang. Även om delen är tydlig fejk, så påminner den om gran och för Audrey blev det en ny leksak vilken hon generöst delade med Stanley.

Mannen som städat huset suckade djupt när han såg alla de små plastbarren, vilka var precis överallt. Kvarlevorna beslagtogs och dammsugaren åkte fram för tredje gången denna helg. Delar du boende med katter så får du tänka lika som om du har små barn - allt ska undersökas, ju förr desto bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar