söndag 13 november 2022

Jippi, säger vi


Efter en lugn och skön familjehelg är jag påfylld och redo ... att arbeta, både som mentor, yogalärare och i stora receptionen på campus, mina veckor presenteras (som vanligt) ungefär som en påse "gott & blandat".

Astronauten har åkt till Stockholm för en veckas jobb (varpå han tar tåget hem till sig), så nu är det mannen, katterna och jag igen. Stanley och Audrey är nöjda, de gillar lugnet vårt hus oftast bjuder på.Lejonkungen meddelar att han avslutat sitt första pass på en närbelägen pub/bar. Att leva och plugga i London är långt ifrån gratis och ett extraknäck är önskvärt. Enligt sonen bör det vara möjligt att kombinera Masters studierna med arbete.

Introduktionen med "prova på" blev inte två utan fyra timmar och rakt in i lejonkulan, då två ur den ordinarie personalen var sjuka. Lejonkungen skannade av och kavlade upp ärmarna, frågade den minst stressade när så behövdes och konstaterade senare (i efterhand) att det är smart att vara mätt innan ett arbetspass startar. Trots tryck och intensitet så kändes allt okey.

Med ett snabbt överslag konstaterar Lejonkungen att långa helgpass bör innebära en lön som täcker hyran. Jippi, säger vi! 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar