lördag 12 augusti 2023

Heja mig!



Vad hittar du på när regnet hänger kvar och temperaturen sjunker? Då när sommaren känns långt borta med värme och sol och en torr tillvaro inne lockar mer än att hänga utomhus.

Igår tvättade jag alla våra fönster. Om du känner mig så vet du att det tillhör ovanligheterna, det är liksom ingenting jag gör ... Rastlös som undertecknad var så fick jag feeling och satte igång, det blev fint.



När vi för många år sedan bodde i vårt stora hus på landet så tvättade ofta mamma våra fönster (ungefär lika stort utropstecken). Hon fick lust, trots att vi hade så många och erbjöd sig. Klart hon fick, då jag tycker att det är ungefär lika tråkigt att tvätta fönster som att stryka.

Mina systrar trodde inte att de hörde rätt när jag berättade. Allt blev liksom en win win situation, mamma kände sig nöjd och behövd och vi fick bästa gåvan.

Kanske kommer jag att bli som mamma? Det är roligare att hjälpa andra än att bocka av "måsten". Tyvärr för oss så raderar jag ut de mesta som kan anses kravfyllt, vi måste väldigt lite och mår bättre av lite skit i hörnen än att stressat flänga runt och putsa. Skitiga fönster dör ingen av så det hamnar ofta längre ner på listan.

Men NU är det fint och rent. Heja mig!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar