måndag 18 januari 2016

I morgon är en annan dag

Vissa dagar är bättre än andra så enkelt är det. En snabbspolningsknapp vore att föredra eller ännu hellre en pausknapp så tid finns att reflektera alternativt hinna ikapp.


Idag inträffade något i mitt inre som nästan aldrig drabbar mig, det var en känsla av frustration. Tanken som dök upp i huvudet var att jag inte behövde vara på platsen jag just då befann mig på, att ingen kunde hindra mig att gå. Jag hade inte tagit på mig uppdrag att styra upp och planera denna dag. Allt blev så fel.

Jag lägger ingen "skuld" på någon i min närhet, alla gjorde mer än de förmådde. Vad jag lärt mig i livet är att det finns stunder då det är bättre att säga ifrån. Eller att vända på klacken och gå. Jag kan inte rädda världen ensam och i det läge jag var idag så hade ingen bett mig om det, allt handlade om att "släcka bränder".

Ni som känner mig vet att jag är lojal och att jag har svårt att lämna andra i klistret så jag går tillbaka i morgon. De dagar jag lovat bort mig kommer jag att genomföra men sen räcker det.  Jag väljer att se det hela som en utmaning. Nu kan det bara bli bättre, hoppas jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar