fredag 8 januari 2016

Tillbaka på ruta 1


Så sitter jag här igen, vid skrivbordet, där jag inte trodde att jag skulle befinna mig just nu i början av 2016. Åtminstone inte läsandes jobbannonser, granska CV och författa nya personliga brev.

Att sitta vid skrivbordet brukar vara trevligt och kreativt, nu har ytterligare en känsla lagts till, den kan närmast beskrivas som frustrerande.

Jag hade två heltidsarbeten som i en liten ask, kunde välja och valde bort ett av jobben. Finns ingen ånger i det valet eftersom jag vet att rätt beslut togs.

Mn tilltänkta tjänst som sökte upp mig och fick undertecknad att nappa efter lite övertalande drogs tillbaka i slutet av december och det har ingenting med mig personligen att göra. Livet svänger och jag tänker att i så fall var det inte meningen.

Så nu trycker jag på tangenter på laptopen och skickar iväg nya ansökningar. Jag är tillbaka på ruta ett och undrar fortfarande vad jag ska bli när jag blir stor? Allt kommer att ordna sig, mitt drömjobb lurar bakom hörnet, I know!

Så med ögon vilande på vårt vackra frusna vinterlandskap utanför fönstret och öronen fokuserade på sonens rekommendation vad gäller musikval är jag fullständigt harmonisk. En nespresso och en blogg som ska skrivas. Jag har det oerhört bra!

Fortfarande har jag ett antal extrapass inbokade i butiken, det känns bra. I eftermiddag ska jag möta kunder igen och träffa arbetskompisar som jag gillade på en gång.

Men som sagt, mitt prio 1 just nu är att hitta nytt arbete. Jag har pausat klart :)


Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar