fredag 15 januari 2016

Sibirisk kyla och nya möjligheter

Kanske vänder allt nu med kylan som kommit?


Igår var jag på en trevlig intervju, strax kommer jag att prata i telefonen angående ett annat arbete och om någon timme så ska jag gå till mitt extra jobb. Life is good :)

Frågan är vad som blir av allt detta?

Den trevliga intervjun igår handlade om ett arbete som har både för och nackdelar, på minussidan finns detaljer som jag är mindre positiv till men jag stänger inga dörrar. Arbetet kommer att utveckla mig och det finns plustecken. I skrivande stund har jag lovat att fundera och skicka frågor på sådant vi inte hann diskutera. Här har jag chansen att förhandla, både lön och kanske arbetstider!? Finns ingenting att förlora, bara möjlighet att stå upp för mig själv och visa vad jag är värd.


Telefonintervjun som snart ska klaras av vet jag inte så mycket om för utom att en god vän till mig tipsat om just mig. Vi får se vad som sker? Personligen kan jag hoppa in och arbeta där så länge jag har möjlighet för att det krisar men i mina ögon är det enbart ett tillfälligt jobb.

Mitt hjärta finns annars på de två arbetsplatser där jag arbetat den senaste tiden. Tyvärr har de inga tjänster även om de säger att de skulle vilja trolla fram en till just mig. De extratimmar jag fått på schema är just nu heliga i alla fall tills dess att mitt drömjobb dyker upp.


Livet är spännande och varje dag bjuder på små överraskningar.
Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar