torsdag 30 augusti 2018

Jag höll!!!


Igår skulle jag hänga med en vän till hennes gym, testa ett högintensivt träningspass och därefter  snacka med gymägaren. Det var med skräckblandad förtjusning jag satte mig i bilen och styrde mot ett gym som var alldeles nytt för mig ... så nytt att jag inte visste var det låg, bara ungefär.

Min kropp har varit trött och seg efter förra helgen. Oro och stress över mannens mående satte sig i muskler och mage. Jag checkar dagligen av min egen status. Funderade därför om högintensiv pulsträning egentligen var så smart?

Fast jag hade lovat ...


Laddade upp bra med ordentlig lunch och nyttigt mellanmål. Kroppen kändes okey. På gymmet sa jag som det var. Kanske jag borde hålla igen lite? Inte gå för fullt. Dessutom var det ett tag sedan jag pulstränat (har i stort sett enbart blivit yoga, långpromenader och cykling).

Så körde passet igång. Kroppen svarade direkt, den kändes förvånansvärt stark. Att hålla igen behövdes knappt, gjorde det enbart med kettelbell vikten. Så roligt! Så bra! Avslutande med burpees (5 minuter) och efter dessa (har ett hatkärlek förhållande till burpees) la jag mig ner på golvet med en rusande puls. Jag höll hela vägen in i mål. Jippi!

Tack underbara kropp!

Åh vad jag längtat efter pulsträning, ett perfekt komplement till yogan. Min kropp behöver både och, vilket jag tror många skulle må bra av. Som handen i handsken. Styrka, rörlighet, kondition, tre komponenter för välmående och en hållbar kropp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar