söndag 12 augusti 2018

Kundreflektion


Planerar yogaklass med huvudvärk som spränger ... går så där. Helt plötsligt från ingen stans dök den upp, huvudvärken. Egentligen förvånar det mig inte eftersom vår arbetssituation är extrem. Att det börjar dunka när jag slappnar av är kanske helt normalt.

Igår sökte en kund upp mig i butiken och ville beskriva vad hon sett tidigare i veckan.

  • Hur mammor låter sina barn använda butiken som en jättestor lekplats. 
  • Kunder som sliter och drar i samma plagg. 
  • Överfulla provrum trots att det finns hästar lättillgängligt att hänga ut sina provade plagg på ... om nu kunden orkar plocka upp plaggen från golvet, de kläder som hon trampat på och lämnat aviga
  • Kunder som skrikpratar med varandra över en lång kö (som om andra inte var närvarande)
  • Galgar som krasar under kunders fötter
  • Galgar med kläder som faller till golvet när kunden vårdslöst rotar, som blir liggande i en hög eftersom kunden (som haft ner kläderna) INTE tycker att det är hennes uppgift att städa efter sig???
Kvinnan som tog kontakt med mig sa att hon haft svårt att ta in vad hon såg, att hon inte trott sina ögon. Hur beter sig människan emellanåt? Vidare önskade kvinnan att jag skulle förmedla ett stort tack till alla mina arbetskollegor som härdat ut i det krigstillstånd butiken liknats med. 

Kunden var fylld av beundran att vi står på benen, att vi orkar fortsätta arbeta. Hon sa också att hon beskrivit sin upplevelse för sin vänner vilka förvånat skakar på sina huvuden.

Så om DU är min kollega TACK!!! Vi är grymma! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar