måndag 4 februari 2019

Medan du sov


Idag börjar jag tidigt, när du läser det här har jag antagligen varit igång flera timmar.

Min morgon startade kl 05. Upp direkt klockan ringde. Packa matsäcken (frukosten) från kylskåpet ner i väskan, på med kläder och iväg. Två yogaklasser stod på mitt schema. Den första var en företagsklass och den andra min ordinarie morgonklass. Kl 05:50 skulle teet vara klart och företaget hälsas välkomna..

Även om jag är morgonpigg så känns det som att stiga upp mitt i natten när mobilen väcker mig så här tidigt. Gäller att ta ett djupt andetag och intala sig att dagen kommer att bli helt magisk. Det är lönöst att tänka. Upp och iväg, allt blir bra.


Mina klasser är planerade och förberedda, från och med nu är det närvaro som gäller. Försöka ge både företaget och de yogisar som kommer efteråt en skön start på dagen. Själv vet jag hur bra min kropp mår och hur nöjd den blir, känslan sitter i hela dagen.

Efter mina dubbla klasser är det dags att landa på rumpan och få en del skrivjobb gjort. Träffa vännerna och kollegorna på Hera Hub igen.

När jag senare kommer hem lagom till lunch är det som att jag arbetat heldag trots att jag har min ordinarie kvällsklass kvar. Gissa vem som kommer att somna ovaggad ikväll?!


1 kommentar: