lördag 16 februari 2019

Stökigt eller kreativt?


Hemma hos oss är det stökigt. Ja även skitigt men framför allt stökigt ... i mina ögon mätt. Om du steg in genom vår dörr kanske du skulle tycka annorlunda? Vem vet, vi har alla olika toleranströskel.

Oavsett åsikt så möblerar vi i huvudet, bär möbler och monterar. Eller mannen monterar, jag stylar. Utmaningen vi har är ett pelar- och ett skrivbord som inte passar någonstans. Tyvärr är det arvegods på min mammas sida som pappa lutat av. Trärena möbler som jag fick till min första lägenhet, där de passade bra och fyllde sin funktion. Idag har vi inte ens lagringsutrymme ...

För mig finns inte alternativet att göra mig av med dessa bord.


På alla sätt har vi försökt vara innovativa, tänka om, tänka nytt men inser att min mormor och morfars fina möbler inte passar i vårt lilla hus.

Ska inte grabbarna flytta hemifrån snart? På riktigt. Så de kan få borden.

För tillfället får vi lösa vårt "problem" på något vis. De får stå på fortsatt "tillfälliga" platser till vi bestämt oss. Slipa och måla om känns fel, däremot kan långa dukar eventuellt få drapera det trärena?

I vårt förråd står ett gäng flyttkartonger vilka vi behöver kolla igenom. Tanken är att slänga, packa om eller eventuellt göra plats för innehållet inne i huset. Vi hoppas kunna förmå oss att göra oss av med en hel del men det kan vara lättare skrivet än gjort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar