söndag 4 oktober 2020

Nytt då - nytt nu

Idag blir jag lycklig varje gång jag öppnar dörren och kliver in i min alldeles egen studio, vårt poolhus som lätt kan förvandlas till gäststuga, plats för kompishäng, biorum eller hemmakontor. Som vi för cirka en månad sen uppdaterade och resultatet blev: ännu mysigare. En plats att må bra på! (Tyvärr inga beskrivande bilder från rummet denna gång) 

Istället delar jag ett inlägg som är två år gammalt (4e oktober 2018). En alldeles speciell PT-klass från den tid då jag var relativt ny som yogalärare.Den alldeles levande hunden utmanade den "nedåttittande"


Så är min hemmastudio invigd på riktigt, en yogavän och hennes sprallige hund var först ut.

Tänkte att det är smart att studion är liten så att den glada varelsen på fyra ben kunde ha full uppsikt över sin matte. Att ge sig ut på egna äventyr var omöjligt eftersom dörren stängdes. Hundägaren  kunde slappna av ... eller inte?Den alldeles levande hunden utmanade den nedåttittande. Rörde sig runt oss, hoppade, skuttade och försökte på de mest kreativa sätt få läraren (mig) att byta fokus (från yogaeleven till honom).

Ett yrväder som inte alls ville ligga i soffan och chilla. Varför titta på när man kan vara med?!

Matten strävade på. Fick emellanåt tydligt markera vad som gällde under klassen och vår levande spralliga hund hoppade tillbaka upp i soffhörnet för en minut eller två.

Spännande klass!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar