måndag 19 oktober 2020

På språng genom galaxen

Vi har ett draperi av tyll i vår källare, det täcker proppskåp och rör. Ärvde allt det vita fluffiga när vi köpte huset och vi är mer än nöjda med den smarta lösningen.

Bakom draperiet har jag skapat vår alldeles egna stjärnhimmel. En ljusslinga sprider denna tid på året stämning och tanken för dig ut i rymden, kanske till Vintergatan.

Så flyttade Audrey och Stanley in. Say no more. Draperiet och Tiger fungerade bra men vår nyfikna lilla hona undersöker allt. Hon gillar att leka mellan tyglagren med bollar och möss. Andra favoritsysslor är springa, hoppa och klättra.

Tidigare hängde vita fjärilar utspridda i tyllen, inte nu. Och under jul så brukar jag dekorera med annat men knappast i år. Audrey såg fjärilarna och hoppade upp för att fånga, kom hon inte hela vägen upp så klättrade hon sista biten.

Tur att lilla fröken är lätt och smidig men otur för draperiet. Det finns ställen med stora hål ...

Vad som ändå är bra är mängden tyll. Det går att vika in eller dra bak det som är skadat. Just nu är det ingen idé att byta, bättre är att Audrey växer till sig och att kattungespeedet lägger sig. När hon är lugnare kan jag köpa nytt tyg. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar